راز خوشمزگی مرغ کنجدی ترد در ایر فرایر؛ طعمی خونه ای مثل بهترین رستوران ها
اگه دلت برای مرغ کنجدی ترد با اون سس چسبناک و عطر بی نظیرش تنگ شده و نمی خوای کلی هزینه بدی برای سفارش بیرون، وقتشه دست به کار بشی! توی این مطلب قراره یاد بگیری چطور با یه ایر فرایر معمولی، مرغی درست کنی که هم ترد، هم آبدار و هم پر از طعم دلچسب باشه. مرغ کنجدی با ایر فرایر نه تنها سالم تره، بلکه درست کردنش هم خیلی راحت تر از روش های سنتیه.
کافیه چند تا ماده ی ساده آماده کنی و طبق مراحل پیش بری تا نتیجه ای بگیری که باورت نشه توی خونه درستش کردی. طعمی که عین سفارش رستورانه، فقط با روغن کمتر و دردسر کمتر.
مطالعه مقاله قبلی در دسته بندی خودرو با عنوان همکاری هگزاگون و اوراکل ردبول برای تحول در فرمول یک.
مواد لازم برای مرغ کنجدی
برای تهیه ی این مرغ کنجدی خوشمزه با ایر فرایر، مواد زیر رو لازم داری:
– تکه های سینه مرغ بدون استخوان، خردشده
– نشاسته ذرت یا آرد ذرت برای پوشش
– تخم مرغ
– سس سویا، عسل و سرکه برنج
– روغن کنجد و دانه های کنجد تست شده برای تزئین
– سیر و زنجبیل تازه برای طعم بی نظیر
این ترکیب باعث میشه مرغت یه بافت فوق العاده ترد و در عین حال لطیف پیدا کنه، درست مثل همون چیزی که از رستوران های آسیایی انتظار داری.
طرز تهیه مرحله به مرحله
1. مرینیت کردن مرغ:اول مرغ ها رو با سس سویا، کمی عسل، سیر، و زنجبیل مزه دار کن و بذار حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت کنن.
2.پوشش ترد:حالا مرغ ها رو داخل نشاسته ذرت بغلتون تا یه لایه ی سبک و کرانچی دورشون رو بگیره.
3.ایر فرایر آماده:دستگاه رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کن و کمی اسپری روغن بزن. مرغ ها رو داخل محفظه بذار، مطمئن شو که روی هم نیفتن.
4.پخت:حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان بدی تا طلایی و ترد بشن. نصف زمان رو که گذشت، مرغ ها رو برگردون تا یکنواخت برشته بشن.
سس مخصوص کنجدی
در یه قابلمه کوچیک، ترکیب سس سویا، عسل، سرکه برنج و کمی روغن کنجد رو گرم کن. وقتی سس کمی غلیظ شد، مرغ های پخته شده رو داخلش بریز و خوب زیر و رو کن تا همه ی تکه ها با اون سس خوش عطر پوشیده بشن.
آخر سر روی مرغ کنجدی با ایر فرایر، کمی دانه کنجد تست شده بپاش تا زیبایی و طعمش دوچندان شه. یه بشقاب برنج سفید کنار این غذا هم ترکیب رویایی می سازه.
چند نکته برای طعم حرفه ای تر
– اگه دنبال طعمی نزدیک تر بهمرغ کنجدی رستورانیهستی، از کمی فلفل سفید یا تکه های ریز پیازچه هم استفاده کن.
– فراموش نکن ایر فرایر رو پیش گرم کنی تا بافت مرغ واقعا ترد دربیاد.
– باقی مونده ی سس رو نگه دار، چون خیلی ها حتی دوست دارن با برنج یا نودل ترکیبش کنن.
جمع بندی
در نهایت، اینمرغ کنجدی با ایر فرایر نشون می ده که برای خوردن غذای خوش طعم و حرفه ای، نیازی نیست بیرون بری. فقط کافیه کمی حوصله، مواد اولیه درست، و یه ایر فرایر خوب داشته باشی. نتیجه؟ یه بشقاب از اون غذاهایی که بوی خوشش کل خونه رو پر می کنه!
برای دریافت جدیدترین اخبار تکنولوژی با مجله هوش مصنوعی با ما همراه باشید.
نظرات کاربران