0

غذاهایی که نباید در سرخکن بدون روغن پخت و علت آن

بازدید 63

مواد غذایی ای که بهتره تو سرخ کن بدون روغن امتحان نکنید!

سرخ کن بدون روغن یا همون Air Fryer این روزها حسابی طرفدار پیدا کرده چون هم سالم تر از سرخ کردن معمولیه، هم سریع و راحت کارو راه می ندازه. اما نکته ای که خیلی ها نمی دونن اینه که همه غذاها به درد پخت تو سرخ کن بدون روغن نمی خورن. بعضی خوراکی ها می تونن باعث بشن دستگاهتون حسابی کثیف بشه، یا غذاتون خراب و نیم پز از آب دربیاد. اگه طرفدار آشپزی سالم هستید و می خواید بیشترین استفاده رو از سرخ کن بدون روغن ببرید، مهمه که بدونید چه چیزایی رو نباید اون تو بذارید.

اینجا براتون مثال هایی آوردیم از اون غذاهایی که باید قید سرخ کن رو براشون بزنید تا هم کیفیت غذاتون بهتر باشه، هم دستگاهتون عمر بیشتری بکنه.

مطالعه مقاله قبلی در دسته بندی تکنولوژی با عنوان الگوریتم تیک تاک و نقش هوش مصنوعی در بهبود پلتفرم.

سبزیجات با برگ های نازک

این دسته شامل کلم بروکلی، اسفناج، یا سبزیجاتی مثل جعفری و گشنیز میشه. دلیلش هم واضحه، این برگ ها خیلی سبک هستن و وقتی فن سرخ کن شروع به چرخیدن می کنه، سبزیجاتتون مثل بادبادک پرواز می کنن! در نهایت چیزی جز تیکه های سوخته و بوی نامطبوع گیرتون نمیاد. برای این جور سبزیجات بهتره از بخارپز یا ماهی تابه استفاده کنید.

پنیر و غذاهای خیلی پنیری

هر چیزی که پر از پنیر باشه، مثل لازانیا یا پنیر سوخاری، گزینه ی فاجعه باریه برای سرخ کن بدون روغن. پنیر به سرعت آب میشه و تو دستگاه شروع می کنه به قل خوردن و ریختن. نتیجه؟ یه دستگاه پر از پنیر سوخته و تمیزکاری طاقت فرسا! اگه دلتون پنیر کش دار می خواد، بهتره سمت فر برید که هم نتیجه بهتر می ده هم کمتر کثیف کاری داره.

برنج و دونه های ریز

تصور کنید یه مشت برنج خام بریزید تو سرخ کن… نه تنها قرار نیست نرم یا خوب بپزه، بلکه دونه ها مثل سنگ سخت می مونن. این دستگاه اصولاً برای غذاهایی طراحی شده که نیاز به جریان هوای داغ دارن، نه برای دونه های خشک مثل برنج یا حتی حبوبات. برای پخت برنج هنوز هم همون دیگ و پلوپز بهترین گزینه ان.

گوشت های خیلی چرب

تیکه هایی از گوشت گاو یا گوسفند که رگه های چربی زیادی دارن، وقتی تو سرخ کن بدون روغن پخته می شن کلی روغن اضافی پس میدن و ته دستگاه جمع میشه. این یعنی نه تنها احتمال دود و بوی بد زیاد میشه، بلکه تمیز کردن هم وحشتناک سخت خواهد بود. بهتره این نوع گوشت ها رو تو فر یا گریل بپزید که هم بهتر برشته بشن هم نظم دستگاه بهم نخوره.

خوراک های با سس زیاد

خورشت، کاری یا هر غذایی که پر از سس یا آب باشه اصلاً به درد سرخ کن بدون روغن نمی خوره. چون سس ها نه تنها درست پخته نمی شن، بلکه باعث می شن غذا شُل و وا رفته بشه. اساس کار سرخ کن بدون روغن گردش هواست، و حضور سس فقط مسیر رو مسدود می کنه و نتیجه رو خراب. برای این دسته از خوراک ها قابلمه و زودپز همچنان بهترین انتخاب هستن.

جمع بندی

استفاده از سرخ کن بدون روغن فوق العاده ست، به شرط اینکه بدونید چه چیزی رو باید توش بپزید و چه چیزی رو نه. سبزیجات برگ دار، غذاهای خیلی پنیری، برنج، گوشت های پرچرب و خوراک های آبدار از اون مواردی هستن که باید بذارید کنار. اگه این نکات ساده رو رعایت کنید، هم غذای سالم تر و خوشمزه تری خواهید داشت، هم دستگاهتون سالم و تمیز می مونه.

برای دریافت جدیدترین اخبار تکنولوژی با مجله هوش مصنوعی با ما همراه باشید

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید